Logo Premium Wellness
031 438 07 94
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
Fitness Premium Wellness

Aerobic & Clase

Pentru cei aflaţi mereu în căutare de noi modalităţi de a îşi provoca corpul, de a îşi depăşi limitele şi de a sparge monotonia antrenamentului la aparate, Premium Wellness Institute oferă alternativa ideală: clasele de grup cu instructor.

Poţi alege programe în stiluri variate, concepute pe niveluri de intensitate diferite:

STEP&TONE – antrenament de tip cardio ce asigură arderea de calorii (aprox. 500kal/h). Şedinţa este structurată în două module: prima parte de efort cardio, iar cea de-a doua de efort segmentar local (pe grupe de muşchi). Desigur, pentru susţinerea mişcărilor, pentru eficienţa programului, dar şi pentru a întreţine buna dispoziţie, clasa se desfăşoară pe un fond muzical ritmat şi energizant. Programul Step&Tone vă ajută să vă menţineţi supleţea şi condiţia fizică, dar este și un aliat eficient în lupta împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

PILATES – complex de exerciţii care lucrează toate grupele musculare. Programul îmbunătăţeşte flexibilitatea, coordonarea şi echilibrul, dezvoltă forţa si rezistenţa organismului. Clasele de pilates sunt accesibile şi pot fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă sau condiţie fizică.

ABT -Abdominals, Buttocks & Thighs- Clasa ABT acordă o atenţie specială „zonelor-problemă”: abdomen, coapse şi fesieri. Acest program te va ajuta să arzi calorii, să îţi dezvolţi tonusul muscular şi să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic, prin exerciţii specifice pentru zonele vizate.

HIT -High Intensity Training- reprezintă un antrenament cu intensitate ridicată. Scopul antrenamentului HIT este de a face un efort maxim într-un interval de timp limitat, folosind exerciţii funcţionale cu propria greutate sau cu greutăţi foarte mici.

Irina Spânu

Fitness trainer

Profesează ca instructor de fitness şi antrenor înot de peste 5 ani, sportul şi un stil de viaţă sănătos fiind coordonatele pe care se axează în activitatea sa.

La Premium Wellness Institute se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

September 2017

MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Vezi tot orarul