Logo Premium Wellness
031 438 07 94
0749 044 721
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
© Copyright 2018. Premium Wellness Institute // All rights reserved.
Fitness Premium Wellness

Fitness & Cardio

Dorinţa de a te menţine în formă și aspirația către un corp suplu și tonifiat sunt idealurile tale?

Antrenamentele Fitness&Cardio desfășurate la Premium Wellness Institute vor contribui nu doar la pierderea în greutate dar și la creșterea masei musculare, la tonifierea întregului corp, stimularea circulației și detoxifierea organismului.

Centrul nostru este dotat cu echipamente profesionale ultra-moderne ce include aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare pentru a putea beneficia de cel mai eficient antrenament în funcție de obiectivele tale.

În final, ar trebui să alegi cardio sau fitness? Cea mai bună soluție include un program cu exerciții de cardio și fitness. Stai de vorbă cu un antrenor specializat din cadrul Premium Wellness Institute și află cum îți poți îmbunătăți antrenamentul de forță. 

Redobândeşte-ți echilibrul interior şi menține-te sănătos!

Fitness Premium Wellness Fitness Premium Wellness Fitness Premium Wellness Fitness Premium Wellness

Dan Pralea

Instructor fitness şi tehnician nutriţionist

Profesează ca instructor de fitness de peste 15 ani şi crede cu tărie că puterea de schimbare este în fiecare persoană în parte, iar sănătatea fizică şi mentală, precum şi o formă fizică excelentă pot fi menţinute prin echilibrul dintre o dietă sănătoasă, un antrenament eficient şi o gândire pozitivă.

La Premium Wellness Institute se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

PENTRU DETALII SI PROGRAMARI

Ne puteti contacta la numarul de telefon:

0314.380.794