Logo Premium Wellness
031 438 07 94
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
Restaurant Premium Wellness

Un stil de viață sănătos se regăsește în atenția pe care o acordăm nu doar trupului nostru, ci și alimentației corecte. O dietă echilibrată, care să întărească și să revitalizeze întregul organism și să-ți asigure necesarul de energie, înseamnă preparate concepute inteligent, cu gust și savoare, și consumate cu plăcere.

Restaurantul Premium Wellness Institute completează armonios gama de servicii, la cele mai înalte strandarde, pe care le furnizăm. Meniul este atent elaborat de către maeștrii noștri culinari, împreună cu specialiști în nutriție, pentru a îndeplini cele mai exigente pofte, dar și pentru a stimula vitalitatea, energia și starea de sănătate.

Atenția la detalii se reflectă nu doar în calitatea preparatelor sau în profesionalismul serviciilor, ci și în atmosfera și design-ul, cu totul speciale, pe care le propunem. La Restaurantul Premium Wellness Institue vă așteaptă un cadru modern, rafinat și revitalizant, care te îmbie să-ți reîncarci bateriile.

Adrian Iuriciuc

Chef

Specializat în bucătăria fusion, chef Adrian Iuriciuc, face parte din echipa Premium Wellness Institute, acesta fiind mereu în competiţie cu sine însuşi, scopul său fiind să încânte clienţii cu arome unice, având „plăcerea de a oferi o emoţie a gustului”.

Fiecare preparat devine o artă culinară, care îi poartă semnătura. Chef Iuriciuc a gătit pentru personalităţi precum Nicole Kidman, Steven Seagal, Wesley Snipes, Jean Claude van Damme, Jude Law, Natalie Portman, Renée Zellweger, Regele Mihai. 

Geta Ciocârlan

Chef

Viaţa ei este gastronomia şi a demonstrat acest lucru într-un show gastronomic televizat. Cel care a susţinut-o mereu şi a încurajat-o să-şi urmeze pasiunea de a găti a fost tatăl său.

Savoarea preparatelor şi o alimentaţie corectă reprezintă, pentru chef Geta Ciocârlan, criteriile esenţiale pentru care un client ar alege Premium Wellness Institute, aceasta propunându-şi să ofere gusturi variate din mai multe culturi gastronomice.

À LA CARTE GOURMET RESTAURANT

DELICII MATINALE

Degustă adevărata artă culinară surprinsă de preparatele Premium Wellness Institute, încă din primele ore ale dimineţii. Experimentează savoarea ingredientelor atent selecţionate şi îmbinarea inedită de arome propuse de specialiştii noştri în gastronomie, pentru a îţi începe ziua cu energie şi vitalitate!

Descoperă eleganţa fiecărui preparat Premium Wellness Institute!

Rafinament la amiază

Alege experienţa senzorială la care Premium Wellness Institute te provoacă şi răsfaţă-te preţ de câteva momente în timp ce savurezi un prânz delicios. Adevăraţi artişti ai fusion cuisine, maeştrii noştri culinari îţi propun un mix de arome şi texturi ce se reunesc într-o simbioză perfectă pentru ca fiecare preparat să-ţi alinte papilele gustative.

Recomandarea noastră: Risotto nero di sepia cu fructe de mare şi spumă de prosecco.

Descoperă eleganţa fiecărui preparat Premium Wellness Institute!

Excelența culinară de seară

Cina este o experienţă absolută la Premium Wellness Institute. Fiecare specialitate este o capodoperă culinară preparată cu excelenţă, creativitate şi talent, concepută inteligent pentru a îndeplini cele mai exigente pofte.

Recomandarea noastră: Tournedos Rossini cu piure de cartofi cu trufe, legume sote şi sos de vin roşu.

Descoperă eleganţa fiecărui preparat Premium Wellness Institute!

Lounge & Bar

Defineşte rafinamentul culinar alegând un vin nobil care să rezoneze perfect cu preparatul ales sau delectează-te cu notele subtile ale unui cocktail parfumat în timp ce te relaxezi la unul dintre Loungeurile Premium Wellness Institute.

Savoare Sănătoasă

Fă o alegere sănătoasă şi experimentează deliciul preparatelor Premium Wellness Ins:tute ce îmbină armonios exper:za nutriţională cu exigenţele gastronomice.

Recomandarea noastră: Salată fitness cu brânză de capră, grapefruit roşu şi seminţe de quinoa.

Descoperă eleganţa fiecărui preparat Premium Wellness Institute!