0758 239 813
Logo Premium Wellness
031 438 07 94
0749 044 721
office@premiumwellness.ro
0758 239 813
medical.office@premiumwellness.ro
Str. Dumitru Brumărescu 1-3
Sector 4, București
© Copyright 2018. Premium Wellness Institute // All rights reserved.

Concept

Regăsește-ți echilibrul într-un spațiu intim şi seren, departe de jungla urbană.

Terapiile corporale Premium Wellness Institute relaxează și înfrumusețează trupul, stimulând regenerarea la nivel celular. Fiecare procedură este unică, iar îmbinările armonioase pe care specialiștii noștri le creează pentru tine, transformă experiența wellness într-un moment de răsfăţ cu rezultate vizibile.

Organismul se purifică, întinerește și se armonizează cu mintea și spiritul, astfel, echilibrul tău natural este restabilit și revitalizat. Dincolo de starea de bine și relaxarea absolută, efectele sunt vizibile în tonusul și strălucirea pielii, în suplețea trupului și în vitalitatea ce o vei emana prin fiecare por.

Terapii

Masaj de relaxare / Masaj anticelulitic

Starea de bine atinge cele mai înalte cote cu un masaj de relaxare profund. Vei simţi cum tensiunea musculară dispare din tot corpul, în timp ce endorfinele te reîncarcă de energie şi de vitalitate. Efectele unei şedinţe sunt vizibile instantaneu:...

Masaj de relaxare / Masaj anticelulitic

Starea de bine atinge cele mai înalte cote cu un masaj de relaxare profund. Vei simţi cum tensiunea musculară dispare din tot corpul, în timp ce endorfinele te reîncarcă de energie şi de vitalitate. Efectele unei şedinţe sunt vizibile instantaneu: stresul cotidian şi oboseala se evaporă, musculatura şi articulaţiile se mişcă cu uşurinţă, circulaţia este îmbunătăţită, iar pielea devine mai suplă şi mai elastică.

„Arma” împotriva aspectului nedorit de coajă de portocală este masajul anticelulitic. Programele anticelulitice, concepute special pentru a aduce zonelor-problemă un look neted şi ferm, sunt puse în practică de o echipă profesionistă de terapeuţi fizici, astfel că rezultatele nu vor întârzia să apară. Efectul: un corp remodelat şi tonifiat.

Reflexoterapie
 

O tehnică wellness cu efecte benefice atât asupra stării de bine, cât şi asupra sănătăţii corpului şi a funcţiilor metabolice, reflexoterapia are la bază principii similare acupuncturii sau presopuncturii. Palmele şi tălpile noastre conţin o „hartă” ascunsă, o multitudine de...

Reflexoterapie
 

O tehnică wellness cu efecte benefice atât asupra stării de bine, cât şi asupra sănătăţii corpului şi a funcţiilor metabolice, reflexoterapia are la bază principii similare acupuncturii sau presopuncturii. Palmele şi tălpile noastre conţin o „hartă” ascunsă, o multitudine de puncte reflexe conectate individual cu zone specifice, interne sau externe, ale corpului. Prin stimularea acestora se deblochează circuitul energetic în corp.

Efectele manevrelor reflexoterapeutice sunt multiple, de la relaxare, la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice, la eliminarea toxinelor, la ameliorarea durerilor locale, până la prevenirea şi tratarea unor afecţiuni specifice la nivelul organelor interne.

Terapie cu apă
(Duş Vichy Rainbow)

Ca o ploaie caldă de vară sub culorile curcubeului, după cum o „trădează” şi denumirea, terapia cu duşul Vichy este un procedeu de relaxare cu efecte imediate. În timp ce zeci de micro-duze pulverizează apa, mişcându-se sistematic de-a lungul corpului,...

Terapie cu apă
(Duş Vichy Rainbow)

Ca o ploaie caldă de vară sub culorile curcubeului, după cum o „trădează” şi denumirea, terapia cu duşul Vichy este un procedeu de relaxare cu efecte imediate. În timp ce zeci de micro-duze pulverizează apa, mişcându-se sistematic de-a lungul corpului, instalaţia de cromoterapie cu cristale Swarovski asigură un spectacol de lumini cu proprietăţi terapeutice reale.

Beneficiile asupra trupului şi a spiritului vin, astfel, din două părţi, într-o simbioză perfectă. Dacă la nivel hidroterapeutic, Vichy Rainbow Shower reduce stresul, hidratează pielea, îmbunătăţeşte circulaţia şi relaxează sistemul nervos, terapia prin culoare acţionează complementar asupra reglării echilibrului intern, prin unde electromagnetice generate de lumină albă şi raze ultraviolete.

Hidromasaj
(Cadă Florida)

O şedinţă Florida Bath înseamnă 144 de jeturi de apă, împărţite pe 16 zone anatomice, care te învăluie şi îţi relaxează întregul corp prin puterea şi căldura apei. Este un tratament hidroterapeutic care destinde şi energizează cu blândeţe corpul, topeşte...

Hidromasaj
(Cadă Florida)

O şedinţă Florida Bath înseamnă 144 de jeturi de apă, împărţite pe 16 zone anatomice, care te învăluie şi îţi relaxează întregul corp prin puterea şi căldura apei. Este un tratament hidroterapeutic care destinde şi energizează cu blândeţe corpul, topeşte tensiunea musculară, dinamizează circulaţia şi ameliorează durerile articulare.

Împachetare corporală
(Dry Floatation)

În timp ce pielea se răsfaţă cu produse speciale cu efect anticelulitic, de remodelare sau de detoxifiere, salteaua cu apă a aparatului Dry Floatation învăluie trupul cu căldură şi vibraţii delicate. Este o procedură wellness care imită senzaţia de plutire,...

Împachetare corporală
(Dry Floatation)

În timp ce pielea se răsfaţă cu produse speciale cu efect anticelulitic, de remodelare sau de detoxifiere, salteaua cu apă a aparatului Dry Floatation învăluie trupul cu căldură şi vibraţii delicate. Este o procedură wellness care imită senzaţia de plutire, prin care toată tensiunea şi grijile dispar complet, iar tonusul corpului tău capătă o nouă definiţie.

AquaThermoJet
 

Şedinţa de AquaThermoJet se traduce printr-un masaj de relaxare pe salteaua cu apă, realizat cu ajutorul vibraţiilor şi a jeturilor puternice. Temperatura este, şi ea, controlată cu o atenţie deosebită, astfel încât fiecare fizio-element să contribuie în mod delicat la...

AquaThermoJet
 

Şedinţa de AquaThermoJet se traduce printr-un masaj de relaxare pe salteaua cu apă, realizat cu ajutorul vibraţiilor şi a jeturilor puternice. Temperatura este, şi ea, controlată cu o atenţie deosebită, astfel încât fiecare fizio-element să contribuie în mod delicat la destinderea totală. Beneficiile sunt vizibile asupra stării de bine, având, în acelaşi timp, un efect pozitiv asupra sistemului nervos.

Presodrenaj

Tehnică folosită în general în tratarea insuficienţei sistemului venos şi limfatic, presoterapia reactivează circulaţia, stimulează drenajul şi contrbuie eficient la eliminarea toxinelor acumulate în organism. Procedura se realizează cu ajutorul unui echipament cu camere de aer, ce îmbracă corpul ca...

Presodrenaj

Tehnică folosită în general în tratarea insuficienţei sistemului venos şi limfatic, presoterapia reactivează circulaţia, stimulează drenajul şi contrbuie eficient la eliminarea toxinelor acumulate în organism. Procedura se realizează cu ajutorul unui echipament cu camere de aer, ce îmbracă corpul ca un costum; fiecare cameră de aer se umflă şi se dezumflă individual, începând de la extremităţi către corp.

Presodrenajul limfatic este arma secretă împotriva retenţiei de apă, a senzaţiei picioarelor obosite sau  în ameliorarea picioarelor umflate.

Electrostimulare musculară

Electrostimularea este deja o tehnică bine-cunoscută, folosită pentru a eficientiza dietele sau tratamentele de pierdere în greutate. Procedura are la bază transmiterea unor impulsuri sau stimuli electrici la nivelul muşchilor şi al nervilor, către zone specifice ale corpului pe care...

Electrostimulare musculară

Electrostimularea este deja o tehnică bine-cunoscută, folosită pentru a eficientiza dietele sau tratamentele de pierdere în greutate. Procedura are la bază transmiterea unor impulsuri sau stimuli electrici la nivelul muşchilor şi al nervilor, către zone specifice ale corpului pe care le dorim remodelate.

Beneficiile electrostimulării sunt: creşte nivelul de eficienţă al dietelor şi al exericiţiilor fizice, redă pielii un aspect neted şi tonifiat şi accelerează circulaţia.