ACS Universitar USH

În cadrul Asociației Clubul Sportiv Universitar USH construim zi de zi! Lucrăm în echipă, venim zilnic la bazin cu dorința că se poate mai bine, muncim de două ori  mai mult și reușim.

Echipa ACS Universitar USH este formată din patru 4 antrenori, toți cu rezultate deosebite în portofoliu și o vastă experiență în domeniu, și este condusă de directorul sportiv al Premium Wellness, Sabri Jari.

Fiecare antrenor pregătește pentru grupa sa un program menit să le aducă sportivilor rezultatele pe care și le doresc. Fiecare copil are parte de aceeași implicare, expertiză, sfaturi și îndrumări. Spiritul de echipă nu lipsește.

Antrenamentele au loc la piscina exterioară din cadrul Premium Wellness, apa fiind încălzită. În sezonul rece, piscina este acoperită.

Împreună, atingem performanța! 

SABRI JARI

Director sportiv Premium Wellness

Antrenor

Multiplu campion în competiții naționale și internaționale, Sabri este și arbitru de nataţie nivelul A.

Activitatea sa de antrenor este recunoscută atât prin rezultatele obținute de elevii săi, la prestigioase concursuri de natație, cât și la nivel oficial, prin diploma de excelență de la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Știinţifice, pentru rezultate deosebite la competiţiile internaţionale și în pregătirea sportivilor de performanță.

Sabri deține și titlul de Doctor în Ştiinţele Motricităţii Umane împreună cu un Brevet Federal de Formare, calificative ce-i conferă competențele pedagogice necesare pentru a fi un antrenor de elită.

Moez Lakanji

Antrenor

Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UNEFS București, precum și al programului de Master în Sportul de Performanță – ramura natație, din cadrul aceleiași universități.

Moez a învățat să înoate la o vârstă foarte fragedă și a practicat înotul în paralel cu alte sporturi precum atletismul și baschetul. Pasionat de sport și un stil de viață sănătos, dorința lui este să ajute cât mai mulți copii să se bucure de beneficiile practicării înotului.
În prezent, are o experiență de peste 5 ani ca antrenor de înot, timp în care a derulat peste 10.000 ore de antrenament, atât cu copii precum și cu adulți.

Abordarea sa implică metode de învățare moderne, ce integrează jocul și voia bună. Moez reușește să comunice și să colaboreze extrem de bine cu copiii, reușind să îi motiveze și să le insufle din dragostea lui pentru acest sport.

Messai Baha 

Antrenor

Baha este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UNEFS București, specializarea Natație. 

A practicat înotul profesionist de la vârsta de 8 ani, şi în paralel polo timp de 3 ani.

În urma experienţei competiţionale, Baha a învăţat că motivaţia cea mai puternică vine din dorinţa de a evolua. Este vorba de disciplină, dăruire şi capacitatea de a-ţi depăşi limitele cu fiecare antrenament.

Îl caracterizează echilibrul, atunci când vine vorba de copii – consideră astfel că e necesar să găsească cea mai bună variantă de a explica şi de a corecta atunci când e nevoie, cu calm, perseverenţă şi răbdare.

Bouchmel Wadia

Antrenor 

Wadia este licențiat în Educație Fizică și Sport, Institutul Superior de Sport și Educație Fizică din Qasr El-Said. Masterul a fost finalizat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport UNEFS. 

A finalizat mai multe cursuri de perfecționare profesională la Federația Română de Natație și Poliatlon Modern. Deține și recunoaștere din partea The American Swimming Coaches association ASCA, Level 2.

A practicat înotul de performanță timp de 14 ani. Este multiplu campion național și component al lotului național de natație, anii 2004-2005-2006.

A obținut, și din postura de antrenor, sute de medalii și trofee. 

Mehdi Ben Arif

Antrenor

A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UNEFS București, unde a fost sef de promotie în 2018.  A finalizat mai multe cursuri de perfecționare profesională la Federația Română de Natație și Poliatlon Modern și are brevet federal de la Federația Tunisiană de Natație. Deține și recunoaștere din partea The American Swimming Coaches association ASCA, Level 5, ca antrenor.

Mehdi are peste 8 ani de experiență în lucrul cu copiii.  Tatăl lui a fost formator de înotători olimpici, de aici și pasiunea sa pentru acest sport.

Și-a început cariera de înotător la vârsta de 5 ani.  Mehdi crede în antrenamentul individualizat, deoarece fiecare sportiv este diferit.