Stadion

Îți punem la dispoziție 2 terenuri proiectate să respecte standardele internaționale privind reglementările dimensiunilor.

Cupola care acoperă terenul îți va asigura practicarea jocului de fotbal în toate anotimpurile. Sistemele de iluminat și de încălzire asigură un climat optim pentru sesiunile de antrenament pe timp de iarnă, în timp ce panourile laterale detașabile ale cupolei creează un cadru adecvat pentru meciurile de vară.

 

Terenul îndeplinește dimensiunile oficiale, având echipamente sportive necesare și asigurând utilizarea acesteia atât de amatori, cât și de sportivi profesioniști.

 

Marian Bondrea

Director Sportiv
Dedicat sportului de performanţă, Marian Bondrea s-a alăturat echipei Premium Wellness Institute încă de la începutul proiectului, în calitate de director sportiv. Şi-a început cariera în fotbal la echipa Electroputere, ulterior devenind membru al Universităţii Craiova şi Şoimii Sibiu. Activitatea de antrenor a vizat echipe de club româneşti precum FC Inter Sibiu, Universitatea Craiova, FC Naţional, dar şi internaţionale.

Gazon Natural

1000 lei/60 min

Gazon Natural

1500 lei/60 min