Clase de aerobic și Zumba

Premium Wellness Institute îţi oferă alternativa ideală de a-ţi depăşi limitele într-un mod interactiv: clasele de grup cu instructor.

Poţi alege programe în stiluri variate, concepute pe niveluri de intensitate diferite:

STEP&TONE – antrenament de tip cardio ce asigură arderea de calorii (aprox. 500kal/h). Şedinţa este structurată în două module: prima parte de efort cardio, iar cea de-a doua de efort segmentar local (pe grupe de muşchi). Pe un fond muzical ritmat şi energizant, programul Step&Tone te ajută să îţi menţii supleţea şi condiţia fizică fiind un aliat eficient în lupta împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

PILATES – o serie de de exerciţii complexe care lucrează toate grupele musculare. Programul îmbunătăţeşte flexibilitatea, coordonarea şi echilibrul, dezvoltă forţa si rezistenţa organismului. Accesibile, clasele noastre de pilates pot fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă sau condiţie fizică.

ABT – Abdominals, Buttocks & Thighs – Clasa ABT acordă o atenţie specială „zonelor-problemă”: abdomen, coapse şi fesieri. Acest program te va ajuta să arzi calorii, să îţi dezvolţi tonusul muscular şi să îţi îmbunătăţeşti aspectul fizic, prin exerciţii specifice pentru zonele vizate.

HIIT – High Intensity Interval Training – reprezintă un antrenament cu intensitate ridicată. Scopul antrenamentului HIT este de a face un efort maxim într-un interval de timp limitat, folosind exerciţii funcţionale cu propria greutate sau cu greutăţi foarte mici.

AEROBIC DANCE – Dansul aerobic implică o serie de mişcări şi paşi de aerobic clasic combinate cu elemente specifice dansului modern, precum sărituri, mişcări de şold sau mişcări de braţe pe ritmuri muzicale diverse. Spre deosebire de aerobicul clasic, la acest tip de antrenament mişcările sunt combinate astfel încât să rezulte o mică coregrafie.
Clasele de Aerobic Dance te ajută să obţii o postură mai frumoasă a corpului precum şi o poziţie cât mai corectă şi sănătoasă.
Totodată, sunt deosebit de utile pentre obţinerea şi menţinerea siluetei şi oferă numeroase beneficii pentru sănătate: îmbunătăţeşte circulaţia sanguină care ajută la o mai bună oxigenare a organelor interne, întăreşte sistemul osos. Pe lângă toate acestea, este şi o modalitate bună de a scăpa de stres şi de reîmprospătare a forţelor.

 

ZUMBA

Program:

Vineri – 19:30 – 20:30

*înscrierile se fac la recepție.

Mihaela Kontek

Instructor fitness
Lucrează în domeniul sporturilor de întreținere, aerobic și fitness de peste 25 de ani. Este pasionată de ceea ce face și dorința sa este să determine cât mai mulți oameni să practice sport pentru sănătate și un corp armonios. Consideră că nu este foarte important tipul de antrenament, ci mai degrabă determinarea și perseverența în practicarea acestuia. Antrenamentul de grup are avantajul spiritului competitiv care te stimulează, cel personal este adaptat fiecărei persoane în parte. Fiecare dintre cele două antrenamente menționate are avantaje, depinde de alegerea fiecăruia.