Cursuri de înot, Hidrokinetoterapie, Aqua Bebe

Înotul este sportul pe care merită să îl înveţi de la o vârstă cât mai fragedă pentru a profita pe deplin de toate avantajele pe care ţi le va oferi pe tot parcursul vieţii. La Centrul Sportiv vei învăța de la profesioniști să înoți, asta în timp ce te și distrezi.

Metodologie:

CURSURILE DE ÎNOT ABORDEAZĂ METODE DE COACHING SPECIFICE, MODERNE, ALINIATE LA STANDARDELE NAȚIONALE ȘI INTERNAȚIONALE.

Cursurile acoperă toate nivelurile de antrenament, de la iniţiere până la faza competiţională, printr-un mod de predare sistematic, etapizat şi unitar. Este un concept de coaching inteligent care asigură în acelaşi timp eficienţă, rezultate, dar şi distracţie pe măsură.

Părinţii micilor sportivi au la dispoziţie toate informaţiile cu privire la parcursul şi evoluţia copilului. Considerăm că progresul trebuie să fie unul susţinut, astfel că dezvoltăm o relaţie deschisă, transparentă cu părinţii, cu care menţinem un dialog periodic şi le prezentăm dosare individuale de evoluţie la înot.

Program copii:
Luni-Vineri: 16:00-20:00
Sâmbăta: 10:00-12:00

Program adulti:
Luni si Miercuri: 20:00-21:00

Regulament 

Măsuri de igienă personală:

  • Igiena respiratorie este obligatorie (tuse și strănut în plica cotului sau în batista de unică folosință, care va fi aruncată imediat la coșul de gunoi).
  • Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin, dacă este necesar, se utilizează toaletele în aceste scopuri, înainte de intrarea în bazin.
  • Este recomandată evitarea atingerii feței cu mâinile neigienizate.

Măsuri privind accesul în zona piscinei:

  • Pentru a intra în zona piscinei, se va trece obligatoriu prin duș.
  • Accesul la piscina interioară se face doar pe bază de programare.

SABRI JARI

Director sportiv Premium Wellness

Antrenor

Multiplu campion în competiții naționale și internaționale, Sabri este și arbitru de nataţie nivelul A.

Activitatea sa de antrenor este recunoscută atât prin rezultatele obținute de elevii săi, la prestigioase concursuri de natație, cât și la nivel oficial, prin diploma de excelență de la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Știinţifice, pentru rezultate deosebite la competiţiile internaţionale și în pregătirea sportivilor de performanță.

Sabri deține și titlul de Doctor în Ştiinţele Motricităţii Umane împreună cu un Brevet Federal de Formare, calificative ce-i conferă competențele pedagogice necesare pentru a fi un antrenor de elită.

Jari Mehdi

Antrenor

Jari Mehdi este un fost sportiv de performanță. Are o experiență în domeniu de peste 20 de ani. Este multiplu campion național la 50m și 100m bras, 9 ani cu echipa națională de înot!

Jari Mehdi are studii în domeniu, precum și diplomă de gradul 1 și 2 din partea Asociatiei Americane a Antrenorilor de Înot (ASCA). În prezent, este doctorand în Sport de Performanță Înot, UNEFS.

Îi place să lucreze cu copiii și să le insufle pasiunea pentru acest sport. Este răbdător, muncitor și prietenos. 

 

Alexandra-Georgiana Radu

Antrenor

Alexandra a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport București, specializarea Sport și Performanță Motrică (ramura natație).

A practicat înotul de performanță timp de 12 ani și este multiplă campioană națională și componentă a lotului național de natație.

Alexandra este o persoană răbdătoare, empatică, prietenoasă și dedicată.  

Calificare: specialist în Management și Marketing în Structurile, Activitățile și Evenimentele Sportive.

 

Alberto Gabriel Stoian

Antrenor

Alberto practică înotul de performanță de la vârsta de 7 ani.

Se poate lăuda cu numeroase rezultate în competițiile la nivel național dar și internațional. 

Este o persoană răbdătoare și foarte prietenoasă.

A absolvit liceul vocațional sportiv „Emil Racoviță” din București iar în prezent este student în cadrul Universității Spiru Haret, Facultatea de Educație, Fizică și Sport. 

  

Alin Alexandru Artimon

Antrenor

Alin este un sportiv cu o experiență de peste 18 ani în înotul de performanță!

Este multiplu campion național, participant la Campionatele Europene de Seniori și reprezentant al României la 2 ediții ale Campionatelor Mondiale de Natație.

Alin este empatic, răbdător, implicat și predă înotul cu profesionalism și dăruire.

A absolvit Universitatea Vasile Alecsandri, Programul D.P.P.D, Master – Performanță Sportivă

Ioana Crăciun

Antrenor

Ioana a practicat înotul de performanță de la vârsta de 7 ani. A făcut, în paralel, și volei. A fost cooptată în echipa de junioare de a județului. 

În prezent, este studentă în cadrul Facultății de Cibernetică, ASE București. A absolvit liceul cu profil sportiv. 

Este o persoană perseverentă, muncitoare, empatică, prietenoasă și răbdătoare. 

Messai Baha 

Antrenor

Baha este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UNEFS București, specializarea Natație. 

A practicat înotul profesionist de la vârsta de 8 ani, şi în paralel polo timp de 3 ani.

În urma experienţei competiţionale, Baha a învăţat că motivaţia cea mai puternică vine din dorinţa de a demonstra luni sau poate ani de muncă în bazin, într-un timp foarte sacurt – atât cât durează o probă la o competiție. Este vorba de disciplină, dăruire şi capacitatea de a-ţi depăşi limitele cu fiecare antrenament.

Moez Lakanji

Antrenor

Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UNEFS București, precum și al programului de Master în Sportul de Performanță – ramura natație, din cadrul aceleiași universități.

Moez a învățat să înoate la o vârstă foarte fragedă și a practicat înotul în paralel cu alte sporturi precum atletismul și baschetul. Pasionat de sport și un stil de viață sănătos, dorința lui este să ajute cât mai mulți copii să se bucure de beneficiile practicării înotului.
În prezent, are o experiență de peste 5 ani ca antrenor de înot, timp în care a derulat peste 10.000 ore de antrenament, atât cu copii precum și cu adulți.

Bouchmel Wadia

Antrenor 

Wadia este licențiat în Educație Fizică și Sport, Institutul Superior de Sport și Educație Fizică din Qasr El-Said. Masterul a fost finalizat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport UNEFS. 

A finalizat mai multe cursuri de perfecționare profisională la Federația Română de Natație și Poliatlon Modern. Deține și recunoaștere din partea The American Swimming Coaches association ASCA, Level 2.

A practicat înotul de performanță timp de 14 ani. Este multiplu campion național și component al lotului național de natație, anii 2004-2005-2006. A obținut, și din postura de antrenor, sute de medalii și trofee. 

Safouen Bouslimi

Antrenor

Safouen este licențiat în Educație Fizică și Sport, Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București.

A finalizat un master în Pregătire Fizică, iar acum urmează cursuri pentru obținerea titlului de Maestru al Performanței, disciplina Natație.

Are peste 20 de ani de experiență în sport, preponderent în natație. 

PENTRU ÎNREGISTRARE ȘI ORAR
Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0749.044.721
• Tariful pentru prosop este de 5 lei, indiferent dacă se dispune de abonament sau nu.

AQUA BEBE

Destinat copiilor cu vârsta între 4 și 36 luni.

DURATA

– între 35-45 min, în funcție de vârsta copilului

Tarife:

– 4 ședințe – 800 lei

– 1 ședință – 220 lei

 

Ședințele se stabilesc cu antrenorul de comun-acord.

hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapia este o metodă de recuperare medicală care presupune realizarea de exerciții în apă,  pentru o gamă mai mare de afecțiuni. 

Programul este stabilit de comun acord.

 

Tarif copii: 

1 ședință – 150 lei 

abonament 4 ședințe – 600 lei

abonament 8 ședințe – 1.000 lei

 

Tarife adulți:

1 ședință – 175 lei