Fitness

Măsuri obligatorii după terminarea antrenamentului:

  • Aparatele de fitness vor fi dezinfectate înainte și după fiecare utilizare.
  • După terminarea antrenamentului, se va avea în vedere intrarea eșalonată la vestiare.
  • După terminarea antrenamentului se interzice folosirea în comun a dușurilor, saunei și altor zone cu risc mare de transmitere a virusului.

Dorinţa de a te menţine în formă și aspirația către un corp suplu și tonifiat sunt idealurile tale?

Antrenamentele Fitness & Cardio desfășurate la Premium Wellness vor contribui la pierderea în greutate, la creșterea masei musculare, la tonifierea întregului corp, la stimularea circulației și la detoxifierea organismului.

Centrul nostru vă pune la dispoziție 2 săli de forță, una dintre ele dotată cu echipamente profesionale moderne, cu aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare marca Technogym, iar cea de a doua este dotată cu aparate marca HUR, funcționând cu aer comprimat.

Vino să discuți cu un antrenor specializat din cadrul Premium Wellness și află cum îți poți îmbunătăți antrenamentele.

ALEXANDRA

RADU

Instructor fitness

Fostă practicantă a înotului de performanță timp de 12 ani. Și-a dedicat timpul sportului, ulterior axându-se și pe domeniul fitness.
Alexandra a terminat studiile la Universitatea Naționala de Educație Fizică și Sport, fiind licențiată în Sport și Performanță Motrică ți masterandă în Management și Marketing în Structurile, Activitățile și Evenimentele Sportive.

Alexandra este persoana care te poate ajuta să îți depășești limitele! Hai să te antrenezi cu ea. 

Contact: 0721 946 627

DAN PRALEA

Instructor fitness şi tehnician nutriţionist


Profesează ca instructor de fitness de peste 15 ani şi crede cu tărie că puterea de schimbare este în fiecare persoană în parte, iar sănătatea fizică şi mentală, precum şi o formă fizică excelentă pot fi menţinute prin echilibrul dintre o dietă sănătoasă, un antrenament eficient şi o gândire pozitivă.

La Premium Wellness Institute se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

formular de contact