Despre noi

Premium Wellness Institute este un complex de experiențe unice, atât pentru trup, cât și pentru spirit.

Filozofia noastră este clădită pe fundația a patru principii – sănătate, putere, frumusețe și echilibru. Aceste idealuri sunt elementare ființei umane și în ciuda aparențelor, nu dispar niciodată cu desăvârșire, ci sunt adesea neglijate, ca urmare a efectelor și dinamicii vieții moderne.

Astăzi societatea răpește timpul necesar dezvoltării și cultivării propriei sănătați, dar, paradoxal, nu permite nicio clipă de slăbiciune fizică sau psihică. Sănătatea, puterea și echilibrul sunt esențiale atât pentru finalizarea celor mai nesemnificative sarcini, cât și pentru atingerea celor mai înalte aspirații. Din fericire, trupul uman este mult mai puternic decât pare și capacitatea sa de regenerare este direct proporțională cu dorința de recuperare.

Este în natura ta să aspiri către armonie și echilibru, de aceea primul și cel mai important pas este dorința de a te autodepași.

Abordam conceptul de wellness într-un mod unic, integrând in mod perfect unitar toate aspectele sale, de la cel pur medical, până la cel de relaxare, întinerire și înfrumusețare. Dincolo de profesionalism și pasiune, se găsește experiența medicală a fiecărui membru al echipei noastre și actualizarea permanentă a competențelor și calificărilor sale.

Avem cei mai buni antrenori de fitness și maseuri, dar și medici specializați în kinetoterapie și fizioterapie, ce pot crea pentru tine planuri personalizate de atingere a potențialului tău real în cel mai scurt timp și cu cele mai puține riscuri.

Oferim acces exclusivist la cele mai complexe și avansate baze de hidrotermoterapie, electroterapie, antrenament kinetic și robotic, adresate pacienților care necesită recuperare fizică și locomotorie.

Sălile de fitness cu echipament ultra-modern, terenurile de tenis, fotbal și baschet aduse la nivel de cantonament, SPA-ul, sauna, hammam-ul, hotelul, restaurantul și sala de conferințe și evenimente, sunt doar câteva dintre facilitățile excepționale pe care centrul nostru ți le oferă.

Vizualizează un loc în care expertiza medicală profesională se întalnește cu luxul și serviciile high end, și vei înţelege ce înseamnă Premium Wellness Institute cu adevărat.